Mind recovery voor jongeren: 66-dagen intern in Gran Canaria

Je verblijft op een van de mooiste plekken van het eiland Gran Canaria. Het eerste jongerenhuis bevind zich in de vallei van de duizend palmen, Arteara is een pittoreske nederzetting. Waar de oerkracht nog zo intens voelbaar is en het klimaat uitermate geschikt voor dit nieuwetijdse jongerenproject genaamd ‘Route 66’.

Natuurlijk herstel versneld

Contact maken met de echte natuur is de beste manier om je weer helemaal op te laden. De mind te resetten en er helemaal even uit te zijn. Uit moeten, uit programma’s uit vaste en negatieve gewoonten maar ook uit de stress van alledag, school, cariere, social, internet, media en veel meer. Dit eiland bezit de kracht om echt tot rust te komen in lichaam en geest. Het bezit de meest pure enerigie voor een natuurlijk herstel en activeert ons natuurlijke systeem. hierdoor wordt het lichaamseigen herstelproces geactiveerd waardoor het herstel versneld kan worden

Mee doen vraagt uitdaging, avondtuur, durf en lef maar vooral de bereidheid voelen echt iets te willen veranderen in het leven zelf en van anderen. In dit natuurlijke traject wordt je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

“Terug naar de ontdekking van je ware zelf”

”De wereld veranderen begint toch echt bij jezelf”

Wil jij ontdekken wie je werkelijk bent, welke eigenheden je effectief kunt inzetten om jouw leven te verbeteren en hoe je onderliggende talenten kunt stimuleren om in eigen kracht en waarde dit in te zetten en uit te voeren.

Ben jij eigenwijs genoeg om een punt te zetten achter je oude leven en op avontuur en onderzoek te gaan naar eigen krachten en eigen wijzen?

Spreek je dit aan en wil je meer weten, schrijf ons per email of vul het onderstaande formulier in. Wij staan je graag te woord.

TAAL / LANGUAGE