WAT ZEGGEN ONZE DEELNEMERS

De tijd die ik hier doorbracht zie ik als een waanzinnige ontdekkingsreis, waarin ik veel nieuwe kennis en inzichten heb opgedaan. Het samenzijn met gelijkgestemden maakte het helemaal af! De waardevolste boodschap van mijn tijd op dit pracht eiland en haar trillingsfrequentie beschouw, namelijk dat ik het als opstapje mag zien naar een multidimensionale levensstijl waar hartwerk centraal staat en het uitdrukken van diensten en geld geen belang meer heeft.

Elvira

Elvira

Mijn dankbaarheid is niet in woorden te omschrijven. Wat een bijzondere tijd heb ik hier morgen ervaren. Dat wij in 2,5 week tijd, zo’n prachtige verbinding met elkaar hebben gecreëerd, had ik me nooit kunnen voorstellen. Dank je wel voor alle liefde! Dank je wel voor alles!

Robin

Robin

Het gaat er hier om dat je leeft uit gevoel. Je leert hier zelf te voelen hoe je dag eruit gaat zien, op basis van energie en intuïtie. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik hier heb mogen verblijven. Ik ga alle kennis en inzichten toepassen en meenemen.

Koen

Koen

Hier, in Arteara, speelt het leven zich vooral buiten af, met elkaar en met de aarde. Als één geheel, geborgen in de machtige bergen. Hier wordt eenheid voelbaar. Ik geloof niet dat ik alle delen in mezelf ooit zo ben tegengekomen als hier. Alles wilde aangekeken worden en dat is niet makkelijk. Maar wat in het licht verschijnt, verdwijnt. En wat overblijft, is steeds meer rust, ruimte, steeds meer jij zonder al die dingen die je ooit zijn opgelegd of aangeleerd. Een stukje meer thuis in mezelf, een hart dat hier even open heeft mogen gaan. Verliefd op deze plek.

Sanne

Sanne

De keuze die jij hier maakt voor jezelf neemt niemand meer van jou af, alleen daarvoor kun je al onwijs trots op jezelf zijn! Iedereens pad zal anders lopen hier en wellicht gevuld met andere hoogte- en dieptepunten, maar wat wij allen gemeen hebben is dat er iets magisch bevindt hier tussen deze bergen; een punt van rust, confrontatie en gevoelsopeningen. Deze plek – en de mensen die het hier zo bijzonder maken – zullen ons verbinden en in ons manifesteren. Terug naar de basis in de natuur en in onszelf.

Claire

Claire

Deze week heeft ons nog zoveel meer gebracht; liefde, warmte, oprechte aandacht, traumaverwerking, het geven aan je ziel vanuit de natuur, het (h)eerlijke eten. Wij zijn onszelf gaan zien en hebben opnieuw leren voelen. Je hebt met mij vele mensen geraakt en hebt een steen verlegd op deze aarde (en in mij), het zal nooit meer zo zijn als voorheen. Ik kan jullie niet genoeg bedanken!

Koen W

Koen W

Een geweldige reset in een paradijselijke omgeving waar je jezelf in de natuurlijke kracht omringt voelt. Gewoon even geen rol spelen of dat ik ergens aan moet voldoen, maar mijzelf voeden. Rust en reinheid voor lichaam en geest en even afschakelen, weer opladen. Het was een intensieve maar een natuurlijke reset; een educatief gezonde week!

Paul

Paul

TAAL / LANGUAGE