De invloed van langdurige stress

Hectiek, drukte, prestatie, nog meer moeten voldoen en stress zijn eigen aan de hedendaagse maatschappij. Toch zijn rust, aandacht, evenwicht en concentratie in feite voorwaarden om goed te kunnen leven. Als deze voorwaarden niet altijd in de leef-werk-omgeving te vinden zijn, wordt het tijd om die ergens anders te vinden, waardoor je jezelf op de rails kunt blijven houden. En de stress buiten de deur kunt houden.

Langdurige stressfactoren zijn namelijk een aanslag op ons immuunsysteem en is stress inmiddels volksziekte nummer 1 geworden. We zijn sneller vatbaar voor ziekten, hebben verschillende, vaak onverklaarbare mentale en fysieke klachten en voelen ons oververmoeid, depressief en angstig. Met name langdurige onzekerheid, chronische overbelasting en hoge werk- en studiedruk maken dat veel jonge en oude mensen gestresst zijn, geen uitweg meer weten en een moeilijke periode doormaken. Sociale isolatie, angst en eenzaamheid in deze turbulente tijd activeert veel stressoren die ons ziek maken.

Door de hedendaagse zorgen is de kwaliteit van leven voor velen verminderd en is ons welzijn en welbevinden ernstig aangetast. Tegelijkertijd neemt de behoefte aan innerlijke rust en ontspanning in hoge mate toe. Want:

  • hoe om te gaan met stress in deze hectische tijd?
  • hoe rust en ontspanning brengen in het leven?
  • hoe fysiek en mentaal weerbaarder worden?
  • hoe het immuunsysteem een boost geven?

Bewustwording en zingeving: de sleutel naar vrijheid…’KenUzelve’

Bewustwording is een proces van ontwaking van de Ik naar een Wij houding, dit leidt vanzelf tot meer rust en samenhorigheid.

Meer zelfbewust worden en je wereldbeeld aanpassen van IK, naar WIJ, naar WIJ ALLEMAAL is het verruimen van onze aandacht en draagkracht. Zodat wij weer voelen dat we een mens zijn.

Door open aandacht te trainen leren we weer zien wat er werkelijk is. Uit de schermpjes en uit het denken terug naar zuintuigelijk waarnemen, ook van je gedachten. Dus, voorbij het denken leren zien, is aandacht leren trainen en bewust richten op wat werkelijk is.

Onze methodiek is eenvoudig wetenschappelijk:

bewust worden van onze eigen natuurlijke menselijke kernkrachten

Daarom werken wij het liefst in Gran Canaria met natuurlijke en eeuwenoude circulaire technieken zoals: oersounds, aboriginal meditatie en mindfulnessoefeningen maar juist deze sterk elektromagnetisch velden die hier voelbaar meewerken om natuurrijk weer af te stemmen. Eigenlijk weer terug in de juiste frequentie afstemmen van ons menszijn.

De enorme magnetische velden op Gran Canaria zijn vulkanisch en electromagnetisch zo krachtig. Dat deze krachtvelden helpen om het proces naar zelf inzicht te verdiepen is niet nieuw. Een natuurrijke omgeving helpt ons mensen om verder te zien dan het denken kan bevatten, gewoon natuurlijk leren in-zien.

Een impressie van de schoonheid van dit krachtige eiland zie je in dit filmpje.

Aanmelden en Informatie

Route 66 in Gran Canaria Ben je tussen de 18 en 28 jaar en dringend toe aan verandering, een volgende stap in je leven? Reserveer een intake of meld je direct aan voor […]

Stel hier je vraag
TAAL / LANGUAGE