BEZIELDE PROFESSIONALS DIE ZICH MET HART EN ZIEL INZETTEN

Andersdenkenden die opstaan om de jongere generatie te helpen om de volgende stap ‘NEXT STEP’ in hun leven te maken. Waar een nieuwe generatie ‘wakker wordt’ en wordt uitgedaagd om zich af te stemmen op de kracht van het ‘innerlijke weten’!

Wij ondersteunen deze nieuwe generatie en kijken altijd voorbij de diagnose naar het unieke -verborgen- talent, daar staan wij voor!

Zo beschermen wij de eigen natuur en staan actief op om samen onze natuurlijke MENSELIJKE leefomgeving en planeet te behouden. Bij ons is ieder mens UNIEK en heeft ongekende TALENTEN, maar zijn zich nog niet (helemaal) bewust van het WARE ZELF.

Voor ons betekent dit investeren in Hartwerk

Ons project is internationaal. Zo is er in Gran Canaria zes jaar gewerkt aan een groene en duurzame infrastructuur, waar ontwakingsplekken gecreëerd worden.

In ons jongerenhuis op Gran Canaria is vanaf 2023 plek voor 6 jongeren om mentaal veerkrachtiger te worden én om mee te werken in het project. Waar bewustwording van onze nalatenschap cerntraal staat en samen meebouwen voor volgende groepen een (kern)activiteit is in het traject.

In Nederland zijn we onderzoekend om de methodiek van Route 66 verder te ontplooien, hier liggen in deze transformatieve tijd volop samenwerkingsmogelijkheden

Vraag gerust naar onze verbindings– en groeimogelijkheden.

Onze stichting is innovatief, nieuwetijdsgericht, wakker en wij richten ons op:
– de kracht van kwetsbaarheid,
– de kracht van onze natuurlijkheid,
– de kracht van onze creatie,
– de kracht van onze menselijke verbinding,
– de kracht van ons talent,
– de kracht van het NU.

BENIEUWD NAAR SAMENWERKING

TAAL / LANGUAGE