BEZIELDE PROFESSIONALS DIE ZICH MET HART EN ZIEL INZETTEN

Andersdenkenden die opstaan om de jongere generatie te helpen bij de NEXT STEP in deze transitie. Waar een nieuwe generatie ‘wakker wordt’ en wordt uitgedaagd om zich af te stemmen op de kracht van het ‘innerlijke weten’!

Op weg van de 3de naar de 5de bewustzijn dimensie

Wij ondersteunen de nieuwe generatie en kijken altijd voorbij de diagnose naar het unieke -verborgen- talent, daar staan wij voor!

Zo beschermen wij de eigen natuur en staan actief op om samen onze natuurlijke MENSELIJKE leefomgeving en planeet te behouden. Bij ons is ieder mens UNIEK en heeft ongekende TALENTEN, maar zijn zich nog niet (helemaal) bewust van het WARE ZELF.

Als de mens bewust wordt, ziet en voelt ‘wie het werkelijk is’ dan leeft men vanuit verbindend HARTWERK”

Samen stimuleren wij en dragen bij aan de: THE GREAT AWAKENING

Wij zien de prachtige eigenheden in de mens en laten het licht schijnen op ieders unieke bijzonderheden, talenten, krachten en eigenwijze creaties. En maken ons hard om de creatie van ons mens(zijn), het talent en het eigen ritme: de natuurlijke en ‘normale’ menselijke ontwikkeling, in eigen waarde te stimuleren.

Voor ons betekent dit investeren in Hartwerk

Ons project is internationaal. Zo is er in Gran Canaria zes jaar gewerkt aan een groene en duurzame infrastructuur, waar ontwakingsplekken gecreëerd worden.

In ons jongerenhuis op Gran Canaria is vanaf 2023 plek voor 6 jongeren om mentaal veerkrachtiger te worden én om mee te werken in het project. Waar bewustwording van onze nalatenschap cerntraal staat en samen meebouwen voor volgende groepen een (kern)activiteit is in het traject.

In Nederland zijn we onderzoekend om de methodiek van Route 66 verder te ontplooien, hier liggen in deze transformatieve tijd volop samenwerkingsmogelijkheden

Vraag gerust naar onze verbindings– en groeimogelijkheden.

Onze stichting is innovatief, nieuwetijdsgericht, wakker en wij richten ons op:
– de kracht van kwetsbaarheid,
– de kracht van onze natuurlijkheid,
– de kracht van onze creatie,
– de kracht van onze menselijke verbinding,
– de kracht van ons talent,
– de kracht van het NU.

BENIEUWD NAAR SAMENWERKING