Partners & Co-creatoren

Partners & Co-creatoren

Samen hart in zetten voor de nieuwe generatie

SAMENWERKING

Samen met onze partners en co-creatoren bouwen wij aan een betere en nieuwe wereld voor jongvolwassenen

Het is onze verantwoordelijkheid en plicht om de jonge generatie, te helpen. Rust te vinden in de chaos van het denken en het doen. Kleinschalig en natuurrijk waar ze kunnen rehabiliteren en ze een kans op nieuw en beter leven krijgen.  

Alleen kunnen we het niet. En daarom verbinden wij ons met jonge enthousiaste mensen en organisaties die onze missie en visie ondersteunen en met ons willen samenwerken. Door het bundelen van ervaringen, kennis en talenten staan we sterker.

Wij gaan graag de uitdaging aan om met de gevestigde jeugdinstanties, gemeenten, instellingen, het bedrijfsleven samen aan de slag te gaan. Dit doen wij alleen met mensen en organisaties die ook het grote plaatje zien, begaan zijn met de grote problematiek van deze doelgroep.

Ons huidige team van nationale en internationale co creatoren zijn sociale, bezielde mensen. Zij zien allen het grotere plaatje en voelen zich verantwoordelijk. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van nieuwetijds- mensgerichte coaching en transpersoonlijke transformatie. Ieder met hun eigen expertise en met kennis van cognitieve, spirituele en emotionele processen.

Het is onze wens dat Route 66 voor en door jongeren zelf wordt voortgezet. Dit hopen wij eind 2024 te realiseren.

Wij ondersteunen 100% het project en faciliteren alle activiteiten maar laten de jongeren zo veel mogelijk zelf organiseren binnen de gestelde natuurrijke richtlijnen -onze vier pijlers en de zeven stappen op weg naar Hartwerk – coachen wij aan de zijlijn en waken voor te veel aan hoofdzaken.