BEZIELDE PROFESSIONALS DIE ZICH MET HART EN ZIEL INZETTEN

Wij zijn een toegewijd team dat zich inzet voor de begeleiding van de jongere generatie op hun pad naar groei en ontwikkeling. Onze missie is om jongeren te ondersteunen bij het nemen van hun volgende stap in het leven, hun ‘NEXT STEP’. We geloven in het belang van bewustwording en het versterken van de innerlijke kracht en intuïtie van jongeren.

Ons programma is gericht op het ontdekken en benutten van de unieke talenten van elk individu, voorbij oppervlakkige labels en diagnoses. We staan voor het beschermen van de individuele natuur van iedereen en zetten ons in voor het behoud van onze natuurlijke leefomgeving en planeet.

Bij ons staat de uniekheid van elk individu centraal, en streven we ernaar hen te helpen zich bewust te worden van hun ware zelf en hun volledige potentieel te benutten. Met passie en toewijding begeleiden we jongeren op hun reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Voor ons betekent dit investeren in Hartwerk

Ons project is internationaal. Zo is er in Gran Canaria zes jaar gewerkt aan een groene en duurzame infrastructuur, waar ontwakingsplekken gecreëerd worden.

In ons jongerenhuis op Gran Canaria bieden we plaats aan 8 jongeren om hun mentale veerkracht te versterken en actief deel te nemen aan ons project. Hier staat bewustwording van onze impact op de wereld centraal, en samenwerken aan een duurzame toekomst vormt een essentieel onderdeel van het programma. Vanaf juni 2024 zullen we beschikken over vier ruime rehabilitatieplekken met slaapgelegenheid voor in totaal acht deelnemers. Vanaf september 2024 zullen we plaats hebben voor in totaal 16 deelnemers.

In Nederland zijn we onderzoekend om de methodiek van Route 66 verder te ontplooien, hier liggen in deze transformatieve tijd volop samenwerkingsmogelijkheden

Vraag gerust naar onze verbindings– en groeimogelijkheden.

Onze stichting is innovatief en wij richten ons op:
– de kracht van veerkracht,
– de kracht van natuurlijkheid,
– de kracht van creatie,
– de kracht van menselijke verbinding,
– de kracht van talent,
– de kracht van het NU.

BENIEUWD NAAR SAMENWERKING

TAAL / LANGUAGE