We zijn, of wij daarvan BEWUSTZIJN of niet,
volledig afhankelijk van onze eigen natuur;

planten, vruchten, groenten, dieren, schimmels en andere micro organismen waar wij samen mee wonen op deze planeet. Ze laten ons leven! Geven ons – liefdevol – eten en voeden ons. Ze genezen ons en bervorderen de kwaliteit van ons leven. Ze kleden, kleuren, voeden, healen en verzorgen ons, de NATUUR laat ons LEVEN.

Om onze kinderen en hun kinderen, de kans op een leven in harmonie, gezondheid en welzijn te geven. Moeten wij anders leren denken en doen.

Want de keiharde realiteit is dat wij versneld in een enorme TRANSITIE verkeren en, of wij dit willen of niet, we zitten er al in en zijn op weg, naar de ontdekking wie wij mensen werkelijk zijn. Kortom; werk aan jezelf en kom thuis in de eigen natuur. Daar is het stil in denken en in verbinding creatief. Gewoon thuiskomen in je ware Aard!

Een natuurlijke omgeving bevorderd onze gezondheid:

  • mentaal weerbaarder;
  • activeert creatief denken – oplossingsgerichtheid;
  • optimale ontwikkeling en meer zelf en samenredzaamheid;
  • bevorderd zingeving en levenslust;
  • activeert meer buiten bewegen;
  • stres reducerend;
  • draagt bij aan een groter geluksgevoel en meer welbevinden.

Dat de natuur goed is weten we allang

Groen ís goed en contact met de natuur zorgt voor meer geluk en vermindert stress.
Het bevordert vitaliteit, creativiteit en stimuleert INTERACTIE tussen mens en de eigen natuur. Fundamenteel in het LEVEN voor ons, mensen!

Dit volgens de onderzoekers van Wageningen University & Research

Intogreen kwam met deze factsheet

Maar dan, zo ver afgedwaald van onze ware natuur…

Terwijl ons contact met de natuur essentieel is voor een gezonde mentale weerbaarheid, voor ons hele menszijn. Het is een eerste fundamentele stap in herontdekking en herstel, alleen vanuit rust in denken en door ruimte in de geest krijgen we weer overzicht, op de weg naar (her)ontdekking wie we WERKELIJK zijn.

De natuur leert ons ook om buiten vaste denkpatronen te zien, dit brengt een ruimer blikveld, en ander perspectief. En geeft meer creatieve oplossingen, mogelijkheden het laat ons kansen zien.

Een natuurrijke omgeving is dus erg goed voor onze gezondheid en ons algeheel welbevinden.

Gelukkig is er steeds meer aandacht voor het grote publiek om het heil, de rust en kracht in de natuur te zoeken in plaats van in de boeken. Gelukkig zien wij een ommezwaai in bewustwording. Echter in omringde landen weten ze al heel lang dat de natuur een heilzame werking heeft op onze gezondheid. Wie mentaal/fysiek overbelast is of lijd aan stress gerelateerde klachten krijgt veelal een kuuroord voorgeschreven.

Daarom vinden al onze trajecten plaats in een krachtige oernatuur. Waar men oplaad en ontdoet van overtollige balast.

Wij bieden een prachtige natuurrijke plek – en een sterk electromagnetische oeromgeving – om ECHT in contact te komen met jouw eigen natuur.

Verder leren kijken en ervaren dan denken kan zien, BACK HOME!

Aanmelden en Informatie

Route 66 in Gran Canaria Ben je tussen de 18 en 28 jaar en dringend toe aan verandering, een volgende stap in je leven? Reserveer een intake of meld je direct aan voor jouw nieuwe stap. Samen onderzoeken wij of de aanpak van Route 66 bij je past. Om te kunnen deelnemen wordt er een persoonlijke intake maar ook een screening afgenomen om er zeker van te zijn dat je 66 dagen in het buitenland op zelfonderzoek kunt. Je gaat namelijk 66 dagen herontdekken en rehabiliteren. Waar je intensief in een natuurrijke oer omgeving aan jezelf werkt. Om weer in het leven en in je eigen kernkracht te geloven, prikkelen en […]

Meld je aan of vraag om meer informatie
TAAL / LANGUAGE