EEN OERACHTIGE NATUUR, WAAR JE THUISKOMT

Gran Canaria heeft zijn krachtige natuurlijke omgeving door de eeuwen heen weten te behouden.

Het is een prachtig, mystiek en magisch eiland met een verbazingwekkend diverse en prachtige natuur. Je ervaart hier meteen de harmonische verbondenheid met de eigen natuur, je innerlijke kern en je natuurlijke zelf. 

De wetenschap toont aan dat gezondheid, zelfontplooiing en bewustzijn nauw verbonden zijn met de natuurlijke elektromagnetische trillingen van de omgeving. Natuurlijke elektromagnetische velden en frequenties sturen en begeleiden al onze levenscycli en levensactiviteiten. De kracht van natuurlijke elektromagnetische velden is enorm belangrijk bij transformatie, herstel en gezondheid van ons mensen en verbetering van kwaliteit van leven. Deze natuurlijke omgeving voor herstel hebben we gevonden op Gran Canaria, waar de velden en frequenties zeer sterk en voelbaar zijn.

Bij ons zijn wij ervan overtuigd dat alle kennis in ons zelf aanwezig is en dat een juiste omgeving, gezonde voeding en natuurrijke en aandachtgerichte prikkels voldoende zijn om eigen krachten weer te (her)activeren.

Lichaam en geest raken direct ontspannen in deze omgeving en je komt in de juiste, natuurlijke, frequentie.

Er komt stilte, het hart opent zich en er ontstaat ruimte voor nieuwe ontdekkingen en voor opname van nieuwe natuurlijke informatie.

Heling en transformatie gaat bijna vanzelf als de mens weer in contact staat met en in de kracht van de natuur.

Terug naar onze bron en de plek om een nieuwe wereld te creëren voor de nieuwe generatie.

Gran Canaria heeft een rijke geologische, astrologische en archeologische geschiedenis. De eerste bewoners, de aboriginals of Guanchen spraken een eigen taal en hadden een grote communicatie met de natuur. Ze leefden in harmonie met de natuur, met elkaar en met de kosmische krachten. Hedendaagse beschikt de lokale bevolking nog over voldoende aardse en astronomische kennis. Deze oeroude kennis is zeer waardevol. Eeuwenlang was het landschap van het eiland zuiver en ongerept. In het vulkanisch gebergte vind je nog tempels, ruïnes en ander cultureel erfgoed.

De oeroude dennen- en palmbossen, de valleien, het gebergte, de zee en de prachtige schone lucht is een van de meest waardevolle ecosystemen op aarde. Het is bijna een continent op zich: 40% van het grondgebied van de Canarische Eilanden is ecologisch beschermd door de Unesco. Met 7 unieke biosferen en microklimaten heeft Gran Canaria een van de gezondste klimaten op aarde.

Daar waar de tijd nog stilstaat

Op vele oude plaatsen is de natuurlijke frequentie voelbaar, je zintuigen worden geprikkeld en je voelt je direct verbonden met de eigen natuur

Contact

Heb je een vraag of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Je kunt ons appen, mailen of het onderstaande formulier […]

Ja, ik wil graag meer weten
TAAL / LANGUAGE