Transformatie in Gran Canaria

Transformatie in Gran Canaria

Er zijn maar weinig plekken op de wereld waar de natuur zo elektromagnetisch en krachtig is van zichzelf. De extreem hoge concentratie aan REE-mineralen maakt dit eiland uniek voor menselijke transformaties.

EEN OERACHTIGE NATUUR, DAAR WAAR JE THUISKOMT

Gran Canaria

Gran Canaria heeft zijn krachtige natuurlijke omgeving door de eeuwen heen weten te behouden. De wetenschap toont aan dat gezondheid, zelfontplooiing en bewustzijn nauw verbonden zijn met de natuurlijke elektromagnetische trillingen van de omgeving. Natuurlijke elektromagnetische velden en frequenties sturen en begeleiden al onze levenscycli en levensactiviteiten. De kracht van natuurlijke elektromagnetische velden is enorm belangrijk bij transformatie, herstel en gezondheid van ons mensen en verbetering van kwaliteit van leven. Deze natuurlijke omgeving voor herstel hebben we gevonden op Gran Canaria, waar de velden en frequenties zeer sterk en voelbaar zijn.

Veel mensen en met name de hooggevoelige jongeren ondervinden in eigen land gezondheids- en stressgerelateerde klachten door elektrosmog en raken uit balans door verstoring van hun natuurlijke elektromagnetische velden. Elektrosmog verstoort de natuurlijke levenscycli en beïnvloedt de biologische processen en ons dagelijks leven. Het verstoort de rust, liefde, vrije wil, creatie en spiritualiteit. Dit betekent stress voor lichaam en geest, stimuleert ziekte en verhindert heling.

Wij beginnen in te zien dat leven, wonen en werken in Nederland door te hoge verwachtingen, stress, prestatiedruk en elektrosmog voor veel jongeren niet te handhaven en leefbaar is. Door verhoging van stressoren, elektrosmog, 4G en 5G, is onze kwaliteit om te leven extra zwaar geworden.

Om het algeheel welbevinden, de lichaamskracht en de weerbaarheid te verbeteren is er een natuurlijke omgeving nodig voor herstel van onze gezondheid.

Lichaam en geest raken direct ontspannen in deze omgeving en je komt in de juiste, natuurlijke, frequentie.

Er komt stilte, het hart opent zich en er ontstaat ruimte voor nieuwe ontdekkingen en voor opname van nieuwe natuurlijke informatie.

Heling en transformatie gaat bijna vanzelf als de mens weer in contact staat met en in de kracht van de natuur.

Terug naar onze bron en de plek om een nieuwe wereld te creëren voor de nieuwe generatie.

De stichting heeft zich met hart en ziel verbonden met Gran Canaria. Een prachtig, mystiek en magisch eiland met een verbazingwekkend diverse en prachtige natuur. Je ervaart meteen de harmonische verbondenheid met de natuur, de innerlijke kern van je natuurlijke zelf. 

Op vele oude plaatsen is de natuurlijke frequentie voelbaar, je zintuigen worden direct geprikkeld en je voelt je verbonden met de natuur.

Gran Canaria heeft een rijke geologische, astrologische en archeologische geschiedenis. De eerste bewoners, de aboriginals of Guanchen spraken een eigen taal en hadden een grote communicatie met de natuur. Ze leefden in harmonie met de natuur, met elkaar en met de kosmische krachten. Hedendaagse beschikt de lokale bevolking nog over voldoende aardse en astronomische kennis. Deze oeroude kennis is zeer waardevol. Eeuwenlang was het landschap van het eiland zuiver en ongerept. In het vulkanisch gebergte vind je nog tempels, ruïnes en ander cultureel erfgoed.

De oeroude dennen- en palmbossen, de valleien, het gebergte, de zee en de prachtige schone lucht is een van de meest waardevolle ecosystemen op aarde. Het is bijna een continent op zich: 40% van het grondgebied van de Canarische Eilanden is ecologisch beschermd door de Unesco. Met 7 unieke biosferen en microklimaten heeft Gran Canaria een van de gezondste klimaten op aarde.

Daar waar de tijd nog stilstaat ontdekken we onszelf weer