Ervarend leren: doen is  weer opnieuw herbeleven

Ervarend leren: doen is weer opnieuw herbeleven

Ervarend leren

Samen met en van elkaar leren door te doen!

Het is juist door je ervaringen dat je leert. Wij stimuleren zoveel mogelijk de uitdaging om dit zelf te ontdekken. Weer op avontuur gaan en ervaren door te doen. Want denken hebben we wel genoeg gedaan. Zoveel zelfs dat ons brein overbelast is en ons lichaam gestrest.

Wij mensen leren nieuw gedrag door gewoonweg te doen. Hierdoor kun je effectiever acteren in andere leefsituaties. De doe leerervaringen vergroten je zelfinzicht en versterken je zelfredzaamheid. Je krijgt weer zelfvertrouwen en het verrijkt je handelingsbekwaamheid. Waardoor je problemen makkelijker kunt oplossen.

De omgeving in Gran Canaria stimuleert en activeert je moeiteloos. Je zintuigen worden automatisch geprikkeld om te acteren, te doen.

In de nabije omgeving van het jongerenhuis zijn prachtige wandelpaden waar je diverse natuurlijke materialen tegenkomt om mee te creëren. En genoeg wandelpaden om te ontdekken. Dichtbij is er een grote klimwand waar je eindeloos kunt oefenen.

Kortom een oerachtige omgeving die je vanzelf uitdaagt om zelf weer te herontdekken.

Tijdens de herontdekking wordt je begeleid door professionele en gepassioneerde mensen. Allen met hart voor de stichting.

Door doen leer je

Aanmelden en Informatie

Ben je geïnteresseerd in ons traject – Route 66. Dan kun je hier verdere informatie opvragen. Aanmeldingen vinden plaats door middel van videobellen of kunnen op afspraak in een corona proof setting doorgang vinden. De actuele status over de start van Route 66 vermelden wij op de coronapagina. Om te kunnen deelnemen wordt er een persoonlijke intake maar ook een screening afgenomen om er zeker van te zijn dat je 66 dagen op zelfonderzoek kunt. Je gaat namelijk 66 dagen herontdekken en rehabiliteren. Waar je intensief in een natuurrijke oer omgeving aan jezelf werkt. Om weer in het leven en in je eigen kernkracht te geloven, prikkelen en stimuleren wij uitersten […]

Meld je aan of vraag om meer informatie