Het roer moet om

We hebben met zijn allen een samenleving gecreëerd waar alles wat we willen en verlangen vooral snel bereikbaar is en vooral maakbaar moet zijn. 

Rethink again!

Bewust in contact zijn met jezelf, de ander en de planeet

Dat is duurzaam leven en werken

Duurzaam leven is transformeren en omzwaaien in denken en doen. Bewuster leren leven en meebewegen met natuurlijke oerkrachten en natuurritmen.

Duurzaamheid is een verdienmodel en een mode term. Wij zijn duurzaam vanuit onze oorsprong maar zijn vergeten wie we zelf zijn.

Op zoek naar jezelf
Zoals alles in de natuur met elkaar verbonden is, zoeken ook mensen steeds meer naar echte verbinding en harmonie. Als wij weer in contact met ons zelf staan, zien we de werkelijke betekenis van het grotere geheel. En wie wij mensen werkelijk zijn en ook wat onze plek hier op aarde is wordt gezien in het veld van bewustzijn. Zo weten we diep van binnen wat goed of fout is. Maar zijn we door de jaren heen zo ver verdwaald in denken en doen dat eigen verantwoordelijkheid en bewust mens zijn ver buiten ons blikveld is komen te liggen.

Wij zijn duurzaam
Daarom vinden wij dat duurzaamheid net als bewustzijn in ons zelf ligt. En pas als wij ons bewust worden van onze eigen nalatenschap en eigen krachten, dan kunnen we de eerste stappen zetten en de wereld beter maken door onze eigen verantwoordelijkheid en eenheidsbewustzijn in te zetten.

Die kracht ligt in ons zelf

Onze missie is een volledige transitie naar een circulaire en duurzame samenleving, waar mensen in verbinding met zichzelf en hun omgeving in natuurlijk evenwicht leven. Bewust in contact staan met de ander en bewust worden van de eigen (w)Aarde.

In samenwerking en cocreërend met onze internationale en lokale partners, waaronder andere de Canarische gemeenschap, realiseren wij bewustwording in eco-maatschappelijke meerwaarde projecten.


Duurzaam leven en werken is transformeren en meebewegen in onze eigen natuurlijke krachten en ritmes.

Alle initiatieven en activiteiten van Route 66 zijn gebaseerd en afgestemd op onze duurzaamheidsprincipes: circulair bewust leven, wonen en werken.


Duurzaam = Rethinken!

Contact

Heb je een vraag of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Je kunt ons appen, mailen of […]

Ja, ik wil graag meer weten
TAAL / LANGUAGE