Loskomen van je negatieve patronen & reset your mind

Een constant gevoel van onrust en, slaap- en concentratiestoornissen. Door het voortdurend opgaan in de digitale wereld kun je sociale contacten verliezen en een gebrek aan perspectief ervaren. Dit perspectief leidt tot stress, vermoeidheid, eenzaamheid en mentale klachten.

Mobiele telefoons die onder het kussen liggen of binnen handbereik is heel normaal. Maar de effecten van elektromagnetische straling zijn wel degelijk – meetbaar – van invloed op de concentratie en emotionele huishouding. Hoe anders omgaan met deze invloeden, leer je hier.

DIGITALE DETOX

‘Ben jij er klaar voor om je digitale verslaving aan te kijken en te herontdekken wie jij werkelijk bent?’

Ben jij het zat om afhankelijk te zijn van een schermpje en verlang je naar eigen -gezonde- tijd, schrijf je dan in voor een digitale detox in Gran Canaria en leer hoe je je aandacht beter kunt besteden.


Hoe om te gaan met digitale verslaving?

Als jij je realiseert dat je onafscheidelijk met je telefoon leeft en continu reageert op binnenkomende berichtjes, foto’s, e-mails en andere digitale prikkels, dan wordt het dringend tijd om echt even los te komen van alle schermen en de voortdurende informatiestroom. Dat betekent ook loskomen van je vaste dagelijkse patronen.

  • Ben jij helemaal klaar met leven in de digitale wereld en voel je sterk de natuurlijke behoefte om helemaal los te komen van alles, terug naar je basisbehoeften om deze te voeden en voelen? 
  • Ben jij eraan toe om jezelf te herontdekken, van binnenuit te creëren en je geest tot rust te brengen?

Schrijf je dan in voor een digitale detox en boek jouw Challenge in Gran Canaria

Aanmelding is 1 op 1 persoonlijk en op jouw proces gericht. Samen onderzoeken wij welke route het beste bij je past.

THE GREAT AWAKENING

van HOOFD naar HART

TAAL / LANGUAGE