Sella Aroche

Sella Aroche

Cocreator, ontwerper en de drijvende kracht van EcoTara Retreat Center.

Haar missie de mensen weer de aarde laten voelen en proeven, uit het hoofd en terug in de aarde. Simpel omdat de aarde ons alles geeft wij wij mensen nodig hebben. In 2016 is haar missie van start gegaan en vanaf dat moment kwamen de mensen graag naar haar retreat oord. Ze bouwde prachtige accommodaties en organiseerde meditatie en yoga retraites. Haar levenslust en aardse kern kracht zijn voor ons erg bijzonder. Geen enkel persoon zoals Sella kennen wij. Zij is zo verbonden met de aarde, de dieren en de natuur dat het een ieder die haar ontmoet gebiologeerd raakt. Haar fantastische retreat center brengt al een transformatie teweeg bij aankomst. Zij laat zien, ruiken, proeven en voelen wat echt leven en werken hier op aarde betekend.

Ze is geboren op Gran Canaria, verliet het eiland om de wereld te zien en vol inspiratie keerde ze terug om een project te starten en haar visie op het eiland uit te voeren. Haar hart klopt voor Gran Canaria, de prachtige natuur, zuivere lucht en mogelijkheden voor gezond leven. Ze ziet het als een gift op Gran Canaria te mogen leven, haar eigen groenten en fruit te verbouwen en dit met anderen te mogen delen.

Wij zijn erg dankbaar om samen te werken en hier aardse en spirituele activiteiten onze jongeren en voor onze sponsoractiviteiten te organiseren.

De omgeving is zo oerachtig: de grond intens vrucht- en eetbaar, de lucht zuiver en helend, de dieren speels en kleurrijk, de mensen gewoon en eenvoudig. Al met Al een prachtige plek om te creëren.

TAAL / LANGUAGE