Martina Jager

Martina Jager

Oprichter, directeur en voorzitter van de stichting 

Als transcendent coach heeft zij tot eind 2016 een praktijk en trainingscentrum gevoerd voor psychologische hulpverlening en mindfulness MBSR en MBCT trainingen.

“Verheldering ontdekt de waan van de geest, in de stilte ontdekt de ware, het zelf.”

Al vanaf kinds af aan zette Martina een andere koers dan gewoon was. Van onderwijs- zorgsystemen trok ze zich niet zoveel aan en ging al vroeg haar eigen pad. Ze werd, zo lang ze zich kan herinneren aangetrokken tot de oerkracht van de natuur. Door haar avontuurlijke en creatieve karakter ontdekte ze ongewone en vaak onbegaanbare wegen. Dit heeft geleid tot nieuwe begeleiding- en behandelmethodes, met daaruit voortvloeiend de revolutionaire projecten welke verder zijn doorontwikkeld. 

Verschillende vrije beroepen trokken haar aandacht, al vroeg ging ze als schilder aan het werk en op 21 jarige leeftijd werd ze internationaal vrachtwagenchauffeur. De uitdagingen die ze vond in de verscheidenheid van beroepen en studies brachten haar veel persoonlijke vaardigheden, sociale en culturele inzichten. Na de geboorte van haar zoon kwam sterk de drang om te ontdekken wie wij mensen nu werkelijk zijn en richtte ze zich op persoonlijke ontwikkelingsstudies en zelfbewustwording. 

Zo studeerde ze van 2000 tot 2016: psychosociale studies en specialiseerde zich verder in trauma- en angst begeleiding waaronder; EMDR, hypnotherapieën, mindfulness en cognitieve gedragstherapie. Oosterse- en natuurgeneeskunde hebben altijd een sterke interesse gehad, ze studeerde en verdiepte zich in; Tibetaanse geneeskunde, Electro acupunctuur, Schumann Resonantie en verschillende meditatievormen. 

Ze deed veel aan zelfonderzoek door o.a. meditatieve retraites. Haar voortdurende zoektocht naar bevrijding van de geest en de ontdekking wie wij mensen werkelijk zijn, gaven haar inzicht in ons menselijk handelen en bestaan.

In de jaren van zelfonderzoek en studie verfijnde ze haar zelfinzicht in cognitief, emotioneel en spiritueel bewustzijn. Ze ontwikkelde een gedegen zelfbeoordeling en zelfvertrouwen, daarmee straalt ze integriteit en verantwoordelijkheid uit. Haar optimistische leidende drang om verbeteringen in de wereld aan te brengen, brachten haar proactiviteit en doorzettingsvermogen. Het doorbreken van bureaucratie en veranderen van regels, mobiliseren haar en anderen om ongebruikelijke doelen te bereiken, ondanks obstakels en tegenslagen. Zij opereert vanuit hoop en niet vanuit faalangst.  Haar scherpe inzicht doorziet hiaten in communicatie snel en moeiteloos.

Ze wordt als eerlijk, verhelderend, vernieuwend, vooruitstrevend en directief beschouwd. 

“KenUzelve is een veranderde perceptie, anders denken, anders leven en anders leiding geven, dit begint bij de weg naar binnen.

Bewustwording is immers de sleutel tot transformatie!

TAAL / LANGUAGE