Martha Norville

Martha Norville

EFT-coach en energie therapeut. Haar hart behoort de taal van van de dieren, vooral honden en paarden begrijpt ze als geen ander. Het werken met paarden en het coachen van mensen in een oerachtige natuur is zo krachtig en helend dat woorden vaak al niet meer nodig zijn. Haar persoonlijke ontwikkeling ging altijd samen met de vele zelf ontwikkelingsstudies ze volgde. EFT, Emotional Freedom Tapping is een methode die je direct kunt toepassen om stress en angsten te verminderen. Op deze manier gaan geblokkeerde emotionele energiekanalen weer stromen. Een paar behandelingen zijn meestal al voldoende om bevrijd te zijn. Deze techniek werkt voor veel veel klachten.

Haar unieke combinatie van EFT en dierencoaching in een sterke natuurlijke omgeving is voor een ieder die te veel in hoofdzaken leeft een uitkomst in vrijheid. Ze gebruikt herbalancering technieken om het energiesysteem van het lichaam in balans te brengen, stress en pijn te verlichten en mensen terug bij zichzelf te brengen.

Martha voelt intuïtief aan wat er in je ziel en lichaam ontbreekt en geeft je wat je nodig hebt. Alleen, maar ook zeer krachtig, samen met Steve haar partner werken ze met de energieën van Reiki.

Wij van ZieMens zijn er trots op om met dit geweldige team te mogen samenwerken. Zij zetten zich met ziel en hart in voor de jongeren, de lichtkinderen in ons project Route 66 en als coaches werken zij als ontwerpers mee in onze acties: L.E.S.S. en Wake Up.

TAAL / LANGUAGE