Ana Alonso Gonzalez

Ana Alonso Gonzalez

Stem- en muziektherapeut, zangeres, componiste. Ze is geboren op Gran Canaria, in een familie van muzikanten, begon vroeg met haar muzikale opleiding en zong op verschillende podia in Spanje. Het keerpunt in haar muzikale carrière kwam toen ze besefte dat ze niet op zoek was naar roem, maar naar andere, diepere aspecten van de stem als hulpmiddel in haar leven.

In 2002 begon ze in een theaterschool op Gran Canaria zangtechniek te onderwijzen en gaf workshops over compositie en emotionele bevrijding. Gedurende haar carrière is ze altijd beïnvloed door haar ervaringen bij een boeddhistische organisatie, waar ze zich heeft verdiept in thema’s over haar eigen zijn en essentie. Dit bracht haar ertoe om te werken met holistische therapieën (lichaam, geest en ziel).

Door haar meditatieve, engelachtige stem vervoert ze je naar hogere dimensies. Waar loslaten vanzelf gaat en hartverbinding weer ontstaat.

De oerklanken en trillingen waarmee ze werkt, brengen een dimensie naar boven waar licht en geluid overheersen en emoties weer kunnen helen. Haar therapeutische muzikale- en vocale workshops, met haar stem als therapeutisch instrument zijn toepasbaar voor alle doelgroepen waarmee de stichting zich verbindt. 

Samen met haar partner David geeft ze op krachtige Aboriginal plekken bijzondere openluchtconcerten: een bijzonder helende ervaring in de harmonische combinatie van natuur, muziek, creativiteit en vrije expressie van het gevoel.

TAAL / LANGUAGE