Almudena Ruiz Rey

Almudena Ruiz Rey

Theater- en filmregisseur en spiritueel coach.

Wie Almundena voor het eerst ontmoet zal haar energie niet snel meer vergeten. Haar zacht- en zuiverheid waarmee ze werkt en spreekt zijn uniek. Haar coachende werkwijze als theater regisseur is fascinerend. Zo weet ze mensen snel in de juiste gestalteopstelling te plaatsen. Als coach familieopstelleer werkt ze met groepen. Ze werkt altijd integer, eerlijk met een overtuigende kracht van spreken. Ze weet waarover ze het heeft en dit voel je direct in haar contact. Ze is klein in aardse lengte, maar haar spirituele kracht voel je gelijk. Wij zijn al ruim drie jaar bekend met haar werkwijzen en erg verheugd om Almundena in ons spirituele creatieve team toe te voegen.

Naast haar artistieke en pedagogische kwaliteiten leidt ze healings en workshops voor het ontwaken van het bewustzijn. Ze begeleidt en helpt mensen zich te verbinden met hun kernkrachten en hogere zelf. Ze is Theater- en filmregisseur, onderwijzeres en getraind in reiki, magnified healing, familieopstellingen en het Aura-Soma Colour System.

Sinds 2001 staat ze dagelijks in contact met haar hoger zelf en spirituele gidsen. Haar vertrouwen in energiewerk is fascinerend. Haar energetische krachten worden vorm gegeven in gestalteoefeningen en spreekopdrachten. Ze weet mensen te motiveren en in de juiste gestalte uit te dagen. Door haar theater en regisseer kwaliteiten te combineren met familieopstelling brengt ze veel beweging. Innerlijk werk combineert ze met acteer en regisseer opdrachten

TAAL / LANGUAGE