Bewust in contact met jezelf , de ander en onze natuur staan

BEWUSTZIJN

Door open aandacht te delen en weer zien wat er werkelijk is, is het waarnemen van je gedachten voorbij het denken. Door meditatie, mindfulness en deze krachtige oernatuur wordt je geprikkeld om je aandacht steeds weer in dit huidige moment waar te nemen.

Meer zelfbewust worden en je wereldbeeld aanpassen van IK, naar WIJ, naar WIJ ALLEMAAL is het verruimen van onze aandacht en draagkracht. Weer voelen dat we een geheel zijn, om weer voor elkaar te zorgen en compassie te voelen.

Alleen dan, zullen nieuwe ideeën, oplossingen en creaties voor toekomstige generaties tot bloei komen; gebaseerd op kernwaarden als inclusiviteit, respect, waardigheid en zorg. Op deze wijze wordt het welzijn van de huidige en de komende generaties gewaarborgd.

Daar waar het nu is, zijn er geen gedachten meer maar ervaar je de rust van de geest en sta je weer open om vanuit hartwerk te leren leven.

De enigste sleutel op weg naar zelfbevrijding is BEWUSTZIJN

Er zal een drastische Ommezwaai moeten komen: meer mensen gaan wakker en bewust worden en hun perceptie veranderen, zo ontstaat er een betere en natuurrijke wereld.

Hierbij is de enige en noodzakelijke eerste stap BEWUST WORDEN wie wij mensen werkelijk zijn zodat we kunnen transformeren en onze perceptie veranderen. Onze denkbeelden zijn nu zo ernstig verstoord door media, internet, scholen, programma’s en systemen dat ons denken overvol is en toe is aan rust en harmonie.

Het is tijd voor meer zicht, in het zelf en meer bewustwording zodat we weer co-creeren, samen talenten verbinden in één geheel

Onze perceptie moet snel veranderen want we zijn mentaal overbelast en ons hoofd is vol. Wij zien het als onze plicht om de mensen bewust te laten worden van hun eigen kracht en talent. Wij strijden voor vrijheid in denken en doen en zien de gevangenheid van de mens, ver in gedachten verdwaald. 

Onze methodiek is eenvoudig: de kracht van onze eigen natuur, ons zicht in onszelf en onze spiritualiteit. Bewustwording van ons menszijn is de eerste stap in deze persoonlijke transformatie.

Tijdens de route die je loopt is bewustwording een dagelijks terugkerende oefening. Onze begeleiders helpen je om je maalstroom aan gedachten te stoppen en weer met open aandacht te gaan zien.

Spiritualiteit is de voeding van deze transformatie naar een duurzame samenleving. Het helpt ons mensen om verantwoordelijker te gaan leven, en anders te denken en te doen. Het leert ons bewust te worden van wat wij nalaten en hoe wij anders kunnen leren omgaan met voorgeprogrammeerde gedachtengangen. Het leert ons bewust in contact te komen met onszelf, onze naasten, de omgeving en welke aandachtsvelden echt van belang zijn.

Bewustzijn brengt meer oprechte aandacht in het maatschappelijke leven.

NEXT LEVEL

Aanmelden en Informatie

Route 66 in Gran Canaria Ben je tussen de 18 en 28 jaar en dringend toe aan verandering, een volgende stap in je leven? Reserveer een intake of meld je direct aan voor jouw nieuwe stap. Samen onderzoeken wij of de aanpak van Route […]

Meld je aan of vraag om meer informatie
TAAL / LANGUAGE