Route 66 in Gran Canaria

Ben je tussen de 18 en 28 jaar en dringend toe aan verandering, een volgende stap in je leven?

Reserveer een intake of meld je direct aan voor jouw nieuwe stap. Samen onderzoeken wij of de aanpak van Route 66 bij je past.

Om te kunnen deelnemen wordt er een persoonlijke intake maar ook een screening afgenomen om er zeker van te zijn dat je 66 dagen in het buitenland op zelfonderzoek kunt. Je gaat namelijk 66 dagen herontdekken en rehabiliteren. Waar je intensief in een natuurrijke oer omgeving aan jezelf werkt. Om weer in het leven en in je eigen kernkracht te geloven, prikkelen en stimuleren wij uitersten van je kunnen. En om er zeker van te zijn dat je bij ons op de juiste plek bent, is er vooraf een heldere intake en een screening nodig. Je verblijft immers 66 dagen, in een kleine groep, back to basic in de bergen van Gran Canaria.

Dit onderzoek doen wij samen met de deelnemer en desgewenst ouders of hulpverlening. Hier nemen wij aandachtig de tijd voor en besteden ongeveer 4 uur gezamenlijk. Na overleg in ons team wordt binnen 14 dagen uitsluitsel gegeven of deelname mogelijk is.

Reserveer alvast je plek voor een intakegesprek.
De eerst volgende groepen starten in oktober 2023.

Vraag om een gesprek door onderstaand formulier in te vullen of stuur een email naar info@ziemens.nl

TAAL / LANGUAGE