Informatie en aanmelden

Informatie en aanmelden

Ben je geïnteresseerd in ons traject – Route 66.

Dan kun je hier verdere informatie opvragen.

Aanmeldingen vinden plaats door middel van videobellen of kunnen op afspraak in een corona proof setting doorgang vinden.

De actuele status over de start van Route 66 vermelden wij op de coronapagina.

Om te kunnen deelnemen wordt er een persoonlijke intake maar ook een screening afgenomen om er zeker van te zijn dat je 66 dagen op zelfonderzoek kunt.

Je gaat namelijk 66 dagen herontdekken en rehabiliteren. Waar je intensief in een natuurrijke oer omgeving aan jezelf werkt. Om weer in het leven en in je eigen kernkracht te geloven, prikkelen en stimuleren wij uitersten van je kunnen. En om er zeker van te zijn dat je bij ons op de juiste plek bent, is er vooraf een heldere intake en een screening nodig. Je verblijft immers 66 dagen, in een kleine groep, back to basic in de bergen van Gran Canaria.

Ben je tussen de 18 en 28 jaar en je hebt verschillende hulpverlening gehad en nog steeds last van mentale en emotionele klachten, meld je dan aan voor deze nieuwe kans. Samen onderzoeken wij of onze aanpak van Route 66 bij je past.

Dit onderzoek doen wij samen met de deelnemer en desgewenst ouders of hulpverlening. Hier nemen wij aandachtig de tijd voor en besteden ongeveer 4 uur gezamenlijk. Na overleg in ons team wordt binnen 14 dagen uitsluitsel gegeven of deelname mogelijk is.

Het is belangrijk dat deelnemers een persoonlijk leerdoel stellen dat SMART wordt geformuleerd. Gedurende het leertraject wordt gemeten adhv van de monitorlijst.

Stel je vraag door onderstaand formulier in te vullen.

Wees zo specifiek mogelijk.
Wees zo specifiek mogelijk.
Hiermee verklaar je dat je ons privacy beleid hebt gelezen. Voor ons gelden zeer strikte veiligheidsregels. Wij zijn zeer zorgvuldig met persoonlijke gegevens en gebruiken deze alleen waar jij je vraag over hebt gesteld, voor onze goede doelen. Mocht je geen gebruik van onze diensten willen maken dan vernietigen wij je gegevens direct. Jouw gegevens worden niet aan derden doorgegeven.